Condicions de venda

Les presents condiciones generals de venda (CGV), regulen el Procés de venda en línia del web santacania.com (en Endavant Finca Santacània o el prestador), titularitat de Fertilia Gestió, S.L.
Aquest document està disponible en tot moment per la seva lectura i impressió en aquest lloc web, facilitant la sol·licitud de la seva descàrrega des d’aquí, segons estableix la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris.
El prestador exposa a continuació el document contractual que regirà la venda dels productes i serveis a través d’aquesta pàgina web:

1. Identificació de les parts i acceptació de les CGC:

D’una banda, el proveïdor dels serveis prestats a través d’aquesta pàgina web:
Titular: Fertilia GESTIÓ, S.L. (en Endavant Finca Santacània o el prestador)
NIF: B-43963362
Adreça: Sant Antoni, 45, CP 43870 Amposta, Tarragona
Correu electrònic: info@santacania.com
Telèfon: 639 76 75 68
I d’una altra, l’usuari que accedeix a la pàgina web per adquirir els productes i serveis posats a disposició pel prestador. L’usuari és responsable de la veracitat de les dades personals facilitades a prestador.
Les dues parts accepten, el present document.
L’usuari per la seva banda expressa:

 • Que ha llegit, entén i comprèn l’ aquí exposat i que accepta les presents condicions generals de venda des del moment que adquireixi qualsevol servei o producte a través de la nostra pàgina web.
 • Que és una persona major d’edat segons la legislació espanyola (18 anys) i amb capacitat suficient per contractar.

Les presents condicions de venda tindran un període de validesa indefinit i seran aplicables a totes les contractacions realitzades a través de la pàgina web del prestador.
El prestador es reserva el dret a modificar unilateralment aquestes condicions, sense que això pugui afectar els productes i / o serveis que van ser adquirits prèviament a la modificació. En tot cas, abans d’adquirir els serveis o productes oferts a través d’aquesta web l’usuari ha de llegir aquestes condicions.

2. Objecte del contracte:

Àmbit d’aplicació: El present contracte té per objecte regular la relació contractual de compravenda i de prestació de serveis nascuda entre el prestador i l’usuari en el moment en què aquest accepta aquestes condicions generals de venda durant el procés de contractació en línia verificant la casella corresponent. Aquestes condicions s’aplicaran a partir del dia en què es realitzi la comanda.
La relació contractual de compravenda comporta el lliurament, a canvi d’un preu determinat i públicament exposat a través de la pàgina web, dels productes i serveis oferts a través d’aquesta pàgina web.
Capacitat per contractar: Per poder realitzar una comanda haurà de ser major d’edat (18 anys) i tenir capacitat per contractar segons la legislació espanyola.
Acceptació del client: La validació d’una comanda a través d’aquesta web es realitza per correu i implica, l’acceptació automàtica d’aquestes CGV. Aquestes condicions estan disponibles de forma permanent en aquesta pàgina web.
Modificació de les condicions generals de venda: Com s’ha exposat anteriorment ens reservem el dret a fer canvis i / o modificacions en les presents condicions. Aconsellem als nostres clients que les revisin regularment. En cas que aquests canvis o modificacions s’introduïren una vegada realitzat una comanda, s’aplicaran les condicions vigents en la data en què es va efectuar la comanda.

3. La informació que proporcionem a la nostra pàgina web:

Els productes que oferim a través de la nostra web, juntament amb els seves característiques i preu apareixeran en pantalla. El preu dels productes poden estar indicat per Unitats, per pes o fraccions de pes. En qualsevol dels tres casos l ‘usuari indica la quantitat requerida incrementant unitàriament fins arribar a les Unitats desitjades de compra.
Per facilitar aquest procés en productes pesables s’indica el pes aproximat per unitat. En qualsevol cas, el preu final exacte aplicat a cada comanda i per tant l’imputat en el tiquet de compra serà el registrat en el moment de la preparació de la comanda per part del nostre personal, motiu pel qual hi podin haver petites diferències en el preu final. Els preus indicats en pantalla són en EUROS i inclouen l’IVA i qualsevol altre impost que fos d’aplicació. Els imports de transport es calculen per a cada cas.
La informació sobre la composició dels productes, ingredients, avisos de salut, així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web podrà ser modificada pèls fabricants, per la qual cosa Finca Santacània no és fa responsable de les diferències que puguin produir-se respecte de la informació que figurí físicament declarada en a el propi producte.
Per tant, et recomanem que llegeixis sempre detingudament les etiquetes, advertiments i instruccions de l’embalatge del producte abans d’utilitzar-ho o consumir-ho.
Finca Santacània, és reserva el dret a deixar de facilitar l’accés, en qualsevol moment i sense previ avís, a qualsevol dels productes oferts al web per motius de disponibilitat, temporalitat o modificacions a l’assortiment de productes al servei de venda en linea.

Comandes les 24h, tots els dies de l’any: L’horari de recepció de comandes és de vint (24) hores tres-cents seixanta-cinc (365) dies de l’any.
Zona de lliurament: els productes es poden enviar a tota la Península, a través del formulari de compra es podrà sol·licitar el càlcul de les tarifes per a enviaments a Balears i Canàries.
Frau: Si tenim sospita o detectem alguna anomalia en el procés de compra, ens reservem el dret d’anul·lar la transacció per motius de seguretat.

4. Procés de compra:

L’usuari per poder accedir als serveis oferts pel prestador, s’haurà de donar d’alta a través del lloc web mitjançant la creació d’un compte d’usuari, també podrà realitzar la compra com a convidat. Per registrar-, l’usuari haurà de proporcionar de manera lliure i voluntària les dades personals que li seran requerits: nom i cognoms, adreça electrònica i telèfon (camps obligatoris).
L’usuari seleccionarà un nom d’usuari i una contrasenya, comprometent-se a fer ús diligent dels mateixos, i no posar-los a disposició de tercers, així com a comunicar al prestador la pèrdua o robatori dels mateixos o del possible accés per un tercer no autoritzat , de tal manera que aquest procedeixi a el bloqueig immediat del compte d’usuari.
Una vegada ha estat creat el compte d’usuari, s’informa que de conformitat amb el que exigeix l’art. 27 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, el procediment de contractació seguirà els següents passos:

 • Un cop registrat l’usuari, i per procedir a la compra de productes o serveis, haurà d’afegir als productes o serveis que desitgi adquirir a la cistella de la compra, segons els indicacions recollides en pantalla, un cop escollits Tots els productes de validar la data i franja horària de Lliurament i s’acceptarà la compra, la qual cosa suposa la lectura i Acceptació irrevocable de Tots i cadascun dels presents tèrmits i condiciones generals, així com, si s’escau, de les condicions particulars existents, els quals seran informades a l’usuari Abans d’acceptar la compra dels productes o serveis.
 • Escollit / s el / s producte / s, haurà de clicar a la pestanya de finalitzar, per a realitzar la comanda. Al clicar en aquesta opció, apareixerà la confirmació de la compra (resum de la comanda realitzada, les seves dades i forma de pagament escollida).
 • La cobertura del servei de lliurament a domicili i compra en línia és troba subjecta a la disponibilitat de cobertura logística que Finca Santacània tingui en disposició per a cada territori.

Se sol·licitarà les credencials de l’usuari, mitjançant tres formes:
a. El registre de l’usuari: si no és usuari registrat prèviament, per poder realitzar la compra (dit registre és gratuït), s’haurà d’omplir un formulari de recollida de dades (en el qual haurà d’acceptar la Política de Privadesa i l’Avís Legal. Una vegada emplenat aquest, rebrà a l’adreça de correu electrònic indicada un e-mail de confirmació del registre.
b. Si ja estigués registrat i fora ja client: pot accedir a les seves dades fent clic al botó d’usuari ja registrat, inserint en els camps habilitats el seu nom d’usuari i contrasenya
c. Compra com Convidat: es demanen una sèrie de dades personals per a poder realitzar la comanda i el lliurament posterior.
En tot cas, la plataforma de contractació del prestador informarà a l’usuari, un cop finalitzat el procediment de compra, via correu electrònic respecte a totes les característiques, preu, data de contractació i altres característiques dels productes o serveis adquirits.
Si hi hagués qualsevol mena d’error en l’adreça de correu electrònic indicada o a qualsevol altre punt de la comanda, haurà de notificar immediatament a l’adreça de correu electrònic que apareixerà a la web per a procedir a l’esmena d’aquest error.
Proporcionem una Atenció al Client de forma GRATUÏTA a través del nostre e-mail de contacte info@santacania.com,  si tria un altre mitjà de comunicació alternatiu, l’usuari és qui s’haurà de fer càrrec del cost particular de la mateixa.

Adreça d’enviament:  
Els e-mails de confirmació de comanda i altres instruccions s’enviaran a l’adreça de correu electrònic informada durant el procés de compra. Fem molts esforços per evitar que aquests e-mails vagin a la safata de correu brossa, de tota manera, li aconsellem que indiqui en el seu client de correu (Gmail, Outlook, Hotmail, etc.) que el compte de correu botiga@santacania.com és un compte de correu segur. Revisi els controls d’spam i de correu no desitjat de la safata d’entrada de correu electrònic i verifiqui sempre que les dades del contacte que ens proporciona són correctes.

Factura de compra
L’usuari rebrà per e-mail després del lliurament un correu electrònic amb el detall dels productes lliurats, els seus preus, descomptes i despeses del servei de preparació + enviament i l’import total del servei.
L’Usuari que vulgui la factura, l’haurà de sol·licitar prèviament abans de finalitzar la compra. Aquesta li arribarà a l’adreça de correu facilitada en format PDF per a descarregar posteriorment

5. Preus i terminis de validesa de les nostres ofertes:

Tots els preus exposats a la nostra web inclouen l’IVA vigent en el moment de la compra que sigui procedent aplicar.
Tots els preus que consten al web s’expressaran en la moneda EURO (€). Llevat que s’indiqui expressament el contrari, no inclouen altres serveis addicionals i annexos al producte o servei adquirit.
En tot Moment, Finca Santacània vetllarà per disposar dels preus actualitzats a la pàgina web. No obstant això, en determinats casos els preus dels productes publicats a la pàgina web podran mostrar variacions enfront dels preus dels productes que venem físicament.

Tarifes del servei:
Les despeses del servei de preparació i enviament es mostren a la pàgina web de forma prèvia a la confirmació de la comanda. Ens reservem el dret de modificar els tarifes de lliurament. Qualsevol canvi al respecte serà comunicat sempre de forma prèvia a la confirmació de la comanda.

Disponibilitat de productes:
Durem a terme els nostres millors esforços per complaure els usuaris a la demanda dels productes.
En cas d’esgotar-se la disponibilitat del producte després d’haver-se realitzat la comanda, és procedirà a comunicar-se amb el client per proposar la substitució del producte segons les preferències indicades per l ‘usuari, en cas contrari o de no poder contactar al moment de la preparació de la comanda, aquest quedarà sense servir. En cas en què el producte sol·licitat i no disponible sigui l’únic de la comanda, aquesta és cancel·larà.

6. Forma de pagament:

A continuació, es detallen les diferents opcions de pagament disponibles:

 • Pagament amb targeta de crèdit: L’usuari ha de disposar de targeta de crèdit en vigor, s’ha d’especificar tots els dígits del número de la targeta en el formulari corresponent. L’operació es formalitza en el moment de realitzar la comanda. Les dades bancàries introduïdes són encriptades i transmeses de forma segura ALS servidors de l’entitat bancària i, Posteriorment, són verificats amb el banc emissor per evitar Possibles fraus i abusos. Aquest Procediment d’introducció de dades està GARANTIT per la tecnologia d’encriptació SSL (Secure Socket Layer) -128 bits, 1 dels sistemes amb protecció més Avançats i eficaços actualment disponibles, cap tercer tindrà accés via Internet a aquesta informació relativa a les dades bancaries introduïdes per l’Usuari. Únicament l’Entitat Financera a propietària de la Passarel·la de Pagament te accés a les dades bancaries vinculades a aquests mitjans de pagament, de manera que Finca Santacània no coneix ni registra aquestes dades durant l’operació de pagament ni en qualsevol altre moment. En el cas que el pagament amb tarja de crèdit no s’accepti per la plataforma de pagament, s’anul·larà la comanda de l’usuari. 

 

 • Pagament mitjançant transferència bancària: És la forma més econòmica. Les nostres dades per fer l’ingrés o transferència li seran proporcionats a l’hora de la confirmació de la comanda.
 • Pagament mitjançant BIZUM: A través de la passarel·la de pagament segur. Per a això ha de tenir actiu BIZUM en la seva entitat bancària i disposar d’una clau BIZUM que el seu banc li proporciona.

7. Lliurament:

El lliurament es farà en un termini de 5 dies hàbils. Es demanarà a l’usuari que triï el lloc del lliurament, havent d’especificar el seu domicili, oficina o centre on vol que se li lliuri el producte, així com telèfon de contacte.
En cas que l’Usuari faciliti una adreça de lliurament que no sigui correcta, Finca Santacània no tindrà cap responsabilitat sobre el retard o impossibilitat de lliurament de la comanda sol·licitada per l’Usuari registrat, reservant-se el dret d’anul·lar la compra realitzada.

Cada lliurament es considera efectuat a partir de la posada a disposició del producte al client en el lloc assenyalat per ell per al lliurament de la comanda en el moment de la seva contractació.
En el cas que el servei de transport contractat es disposés a fer un lliurament en un lloc i horari prèviament concertats i confirmats per part d’un client segons a l’estipulat en les presents CGV, i el mateix no es trobés en aquest lloc (absència no comunicada) i durant l’horari prèviament concertats, Finca Santacània es reserva de forma unilateral, la facultat de reintegrar l’import de la compra a l’esmentat client, restant en tot cas a l’import corresponent, les despeses que s’haguessin meritat com a conseqüència del transport i / o de la preparació de la compra per part d’aquesta, així com les despeses de devolució.
En cas que el seu paquet arribi deteriorat o cregui que pot estar danyat el seu contingut, és important que ens indiqui la incidència per e-mail a l’adreça info@santacania.com, el més aviat en un termini màxim de 24 hores a partir de la recepció de la mercaderia.

8. Política de devolucions (dret de desistiment):

Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebis la teva comanda no quedes satisfet, tens un termini de catorze (14) dies naturals, a comptar des de la data de recepció per executar el dret de devolució, excepte en aquells productes que tinguin un termini de caducitat inferior o hagin de ser conservats en fred i no s’hagués respectat la cadena de fred.
Si el motiu de la devolució és per alguna cosa que no hem fet del tot bé (el producte és defectuós, no és el que tu havies demanat, etc.), nosaltres ens fem càrrec de les despeses de recollida. Si el motiu és un altre (els productes es van servir correctament però no són del teu gust), abonarem el cost dels productes exceptuant les despeses de la devolució que aniran a càrrec del client.
Només acceptarem devolucions que compleixin els següents requisits:

 • El producte ha d’estar en el mateix estat en què es va lliurar i haurà de conservar, el seu embalatge i etiquetatge original.
 • L’enviament s’ha de fer usant la mateixa caixa o sobre que t’hem enviat.
 • S’ha d’incloure una còpia de l’albarà de lliurament dins del paquet, on a més es marquin els productes retornats.

Per iniciar el procés de devolució posa’t en contacte amb nosaltres a través de l’adreça electrònica: info@santacania.com .

Excepcions al dret de desistiment:
Els béns a retornar estaran, sempre i en tot cas, sense usar. De conformitat amb la legalitat vigent (article 103 del TRLDCU – R. D. Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre), l’anterior no és aplicable, entre d’altres supòsits, a:

 • ­Béns confeccionats conforme a les especificacions del consumidor i usuari o clarament personalitzats.
 • Béns que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa, productes oberts i / o consumits parcialment.
 • Béns precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o d’higiene i que hagin estat desprecintats després del lliurament.
 • Béns que després del seu lliurament i tenint en compte la seva naturalesa s’hagin barrejat de manera indissociable amb altres béns.

9. Modificació de les presents condicions generals de venda:

El prestador es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment, la presentació i configuració del lloc web, així com les presents Condicions Generals. Per això, es recomana a tots els usuaris llegir atentament cada vegada que accedeixin a la pàgina web. Els contractants de qualsevol dels serveis oferts en aquesta web sempre disposaran de les Condicions generals de venda en un lloc visible, lliurement accessible per totes les consultes vulguin realitzar
El prestador podrà no exercitar algun dels drets i facultats conferits en aquest document el que no implicarà en cap cas la renúncia als mateixos excepte reconeixement exprés per part del prestador o prescripció de l’acció que en cada cas correspongui.

10. Tractament de Dades Personals:

Garantir els drets sobre la protecció de les dades personals dels usuaris és una prioritat per al prestador com a responsable d’aquesta pàgina web. L’usuari podrà obtenir informació completa sobre els drets que l’assisteixen i sobre la política de protecció de dades consultant el següent enllaç Política de Privacitat.
S’informa als clients que, durant les activitats, es procedirà a l’enregistrament d’imatges i / o presa de fotografies amb fins comercials per a la promoció de l’empresa OTEKA AVENTURA, a través de mitjans propis o de tercers.

11. Mecanisme de resolució de litigis en línia:

D’acord amb l’Art. 14.1 del Reglament (UE) 524/2013, la Comissió Europea facilita una plataforma d’accés gratuït per a la resolució de conflictes en línia entre l’usuari i el PRESTADOR, sense necessitat de recórrer als tribunals de justícia, mitjançant la intervenció d’un tercer, anomenat Organisme de resolució de litigis, que actua d’intermediari entre tots dos. Aquest organisme és neutral i dialogarà amb les dues parts per aconseguir un acord, podent finalment suggerir i / o imposar una solució al conflicte. Enllaç a la plataforma ODR: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

12. Nul·litat o eficàcia sobrevinguda d’alguna de les presents clàusules:

Si qualsevol clàusula inclosa en aquestes condicions generals fos declarada, totalment o parcialment, nul·la o ineficaç, tal nul·litat o ineficàcia afectarà només a aquesta disposició o a la part d’aquesta que resulti nul·la o ineficaç, subsistint les Condicions Generals en tota la resta, tenint-se tal disposició, o la part de la mateixa que resultés afectada, per no posada.

13. Llei aplicable:

Aquestes Condicions generals de venda es regeixen per la llei espanyola.

Versió: 02-12-2021